• Gratis verzending vanaf €45
  • Aangepaste verzend dagen: maandag, woensdag, vrijdag

9.2195 reviews

woensdag 17 tot zaterdag 20 april gesloten! Pakketen gaan Maandag op de post

woensdag 17 tot zaterdag 20 april gesloten! Pakketen gaan Maandag op de post

    Izet Oosting - 01 / Nov / 2020

    De top 10 meest gebruikte Bullet Journal producten

    De top 10 meest gebruikte Bullet Journal producten
    Blogs

    Nu iedereen zo’n beetje verplicht is om thuis te zitten, hebben wij een top 10 van meest gebruikte bullet journal producten uitgelicht. Deze leuke spullen worden het meest verkocht op de webshop en zijn erg handig om te gebruiken. Haal je inspiratie eruit en veel plezier met journalen!


    1. Bullet Journal – foto stickers

    Bij onder andere daily’s en weekoverzichten plakken wij er graag foto’s bij. Vaak print je deze eerst, knipt ze uit en plakt ze dan in je bullet journal. Met deze foto stickers is dat niet meer nodig. Ze zijn er diverse kleuren waardoor je makkelijk een kleurenthema kan kiezen. Ze zijn van washi papier waardoor ze mooi in je journal naar voren komen. Dit scheelt veel tijd naar zoeken en printen en zorgt voor een mooiere uitstraling.

    Bullet journal stickers


    2. Bullet Journal – koffie stickers

    Eén van de meest verkochte en gebruikte producten zijn de koffie stickers. De meeste van jullie journalers zijn echte koffie liefhebbers en willen dat graag verwerken. Deze stickers zijn dan ook de perfecte toevoeging om jouw koffie verslaving te tonen.  Ze zijn van washi papier gemaakt waardoor je geen witte randen hebt. Zo kan je ze makkelijke ergens overheen plakken en zorgt het voor één geheel.

    Bullet journal koffie stickers


    3. Bullet Journal – stationary box

    In Amerika is het al een grote hit maar hier in Nederland hebben we er vrijwel geen 1. Een stationary box krijg je elke maand door de brievenbus en er zitten leuke producten in voor je bullet journal. Het is wel altijd een verassing wat het des te leuker maakt. Je kan kiezen uit 4 maten waar globaal al bij staat wat er in zit. Elke maand heeft de stationary box een ander thema, zo heb je elke maand weer leuke spullen om mee te werken.

    Bullet journal stationary box


    4. Bullet Journal – washi tape

    Als een leuke toevoeging en versiering gebruiken we massaal washi tape. Naast dat ze er in duizenden verschillende printjes zijn, kan je ze voor veel dingen gebruiken. Je kan washi tape gebruiken om je foto’s mee vast te plakken of lege ruimtes op te vullen. Ook is het erg mooi om een tape juist gedeeltelijk achter een foto te plakken. Je kan er lekker creatief mee zijn en het plakken zoals jij het wilt. Stempel er over heen of plak het achter een papiertje. Het zorgt voor een mooie uitstraling.

    Bullet journal washi tapes


    5. Bullet Journal – papierblok

    Een groot gedeelte van onze journals beplakken we met papier uit papierblokken. Je hebt ze in diverse thema’s of kleuren waarmee je alle kanten op kan gaan. Het word veel gebruikt om stukjes papier af te scheuren en achter foto’s te plakken. Dit zorgt voor opvulling en een leuke creatieve vormgeving. Ook kan je een hele pagina beplakken en er een mooie quote op schrijven. Ook geef je jouw bullet journal hiermee meer kleur en diversiteit.

    Bullet journal papierblok

    6. Bullet Journal – clearstamps

    Naast papier, washi tape en stickers worden clearstamps ook veel gebruikt. Je hebt basis stempels waarmee je de dagen kan stempelen of bepaalde patronen. Maar je hebt ook clear stamps gebonden aan thema’s. Je hebt bijvoorbeeld leuke travel stempels of dieren stempels die je voor de lente kan gebruiken. Je kan het zo gek niet bedenken of er zijn stempels voor. Mocht je niet kunnen vinden wat je nodig hebt, zoek dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

    Bullet journal clear stamps


    7. Bullet Journal – stiften

    Als je veel tekeningen maakt in je bullet journal, wil je graag goede stiften. Veel stiften drukken door in je journal en dat is erg zonde. Kijk daarom goed welke je moet gebruiken voor jouw bullet journal. Een veel gebruikte stift is de Tombow Brushpen, deze heeft een mooie brushkant en een dunne stift aan de andere kant. Je kan er mooi mee variëren en ze zijn er in meer dan 100 kleuren. Ze zijn aan de dure kant voor 1 stift maar je hebt er heel lang plezier van!

    Bullet journal stiften


    8. Bullet Journal – stencil

    Als je zelf niet zo goed kan tekenen maar wel graag mooie illustraties in je journal wilt, kan je voor stencils kiezen. Je kan er alle kanten mee op, gebruik ze om vakjes mee te maken als agenda of om kleine icoontjes te tekenen. De meeste gebruikte stencils zijn de gene met letters en cijfers. Hier kan je netjes woorden mee maken en dit doorvoeren in je hele bullet journal. Kortom veel mogelijkheden en je hebt vele soorten stencils waar je alles mee kan.

    Bullet journal stencils


    9. Bullet Journal – diecuts

    Voor diecuts kan je meerdere toepassingen gebruiken. Je kan het bij een leuke foto plakken of iets op schrijven. Ze geven diepte aan je pagina omdat ze iets dikker zijn dan normaal papier. Gebruik ze ook op kaarten als je die wel is maakt, je krijgt dan een mooie uitstraling. De diecuts van Tim Holtz zijn erg populair en worden vaak in een vintage of travel journal gebruikt. Maar we hebben ook leuke bloemen om de lente in je journal te verwerken.

    Bullet journal diecuts


    10. Bullet Journal – pen

    Naast vele producten om je bullet journal vorm te geven is een pen natuurlijk erg belangrijk. Zoek een pen waar je fijn mee kan schrijven om al je verhalen te noteren. Een veel gebruikte pen is de Sakura Micron pen, deze heb je in diverse diktes waar je mee kan variëren. Daarnaast zijn er ook andere pennen en in meerdere kleuren. Zo kan je met meerdere kleuren schrijven en meer variatie toevoegen aan je bullet journal.

    Bullet journal pennen


    Naast deze top 10 producten hebben wij natuurlijk een groot assortiment bullet journal producten. Neem snel een kijkje op de webshop om jouw favoriete spullen te bestellen!

    Laat een reactie achter

    What are your experiences? Read or write a review here.

    *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    * Verplichte velden

    Recent door jou bekeken

    Het laatste nieuws op ons blog

    • Waarom ik stop met Bulletjournalkopen.bl
      03 / Apr / 2024

      Izet Oosting - 01 / Nov / 2020

      Waarom ik stop met Bulletjournalkopen.bl

    • Pennen/Stiften Test 2024! Drukken ze door?
      11 / Jan / 2024

      Izet Oosting - 01 / Nov / 2020

      Pennen/Stiften Test 2024! Drukken ze door?

    • Leuke dingen om te doen met washi tape
      04 / Jan / 2024

      Izet Oosting - 01 / Nov / 2020

      Leuke dingen om te doen met washi tape

    • Wat zijn clear stamps en wat kan je ermee?
      09 / Nov / 2023

      Izet Oosting - 01 / Nov / 2020

      Wat zijn clear stamps en wat kan je ermee?

    • Wat heb je nodig om te bullet journalen?
      02 / Dec / 2021

      Izet Oosting - 01 / Nov / 2020

      Wat heb je nodig om te bullet journalen?

    • Wat is een bullet journal?
      21 / Nov / 2021

      Izet Oosting - 01 / Nov / 2020

      Wat is een bullet journal?

    • De bullet journal methode: hoe begin je?
      17 / Nov / 2021

      Izet Oosting - 01 / Nov / 2020

      De bullet journal methode: hoe begin je?

    • Welke brushpen moet je kiezen?
      13 / Nov / 2021

      Izet Oosting - 01 / Nov / 2020

      Welke brushpen moet je kiezen?

    • Wat is een brushpen?
      02 / Nov / 2021

      Izet Oosting - 01 / Nov / 2020

      Wat is een brushpen?

    • Wat zijn fineliners?
      27 / Oct / 2021

      Izet Oosting - 01 / Nov / 2020

      Wat zijn fineliners?

    Inloggen

    Wachtwoord vergeten?

    • Al je orders en retouren op één plek
    • Het bestelproces gaat nog sneller
    • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
    Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »