• Gratis verzending vanaf €45
 • Voor 16:00 besteld, gaat vandaag nog op de post!

9.2195 reviews

  Izet Oosting - 03 / Apr / 2024

  Waarom ik stop met Bulletjournalkopen.bl

  Na een lange tijd van overdenken en twijfelen, heb ik besloten om de webshop te sluiten. Ik heb het met alle liefde gedaan en heel wat samen met jullie beleefd. Toch is het nu dan op een punt gekomen, dat ik ermee ga stoppen en ik weet dat dit veel vragen oproept. Daarom dit blogbericht

  Waarom ik stop met Bulletjournalkopen.bl
  Blogs

  In 2020 nam ik deze webshop over van iemand anders. Zij had geen tijd meer voor de webshop en wilde er graag van af. Ik zat op dit moment thuis en wist niet goed wat ik wilden doen. Ik had mijn media vormgeving studie net afgerond en wilde graag hier iets mee doen. De opstap hiervoor was alleen erg groot, want ik had nog geen klantenbestand, geen connecties en een heel laag zelfvertrouwen. 

  Toen kwam Bulletjournalkopen.nl op mijn pad. Een webshop die in zekere mate al draaide, een klein klantenbestand en super leuke producten. En niet alleen dat, ik was zelf op dat moment al super veel aan het bullet journalen. Alsof je droom job uit de lucht kwam vallen. 

  De website had veel liefde nodig, een nieuw design, een nieuw logo en een nieuwe stijl. Zo gingen de natuurlijke pastel kleuren weg en maakte deze plaatst voor natuurlijke herfst kleuren. Niet alleen zijn dit mijn favoriete kleuren, maar deze kleuren staan psychologisch ook voor ontspanning, creativiteit en veiligheid. Kortom alles wat ik wilde uitstralen.

  Toen ik alles zover had, zoals ik het wilde kwam Corona om de hoek kijken. Voor velen een hele vervelende tijd en we zaten heel veel thuis. Ik zag een enorme groei ontstaan voor journalen, het schrijven van dagboeken en scrapbooking. De orders stegen en dit was ondanks alle narigheid echt een lichtpuntje in mijn leven. Ik mocht jullie blij maken met mooie spullen, zodat jullie deze konden gebruiken in de journals.

  Helaas kregen we hierna dus een hele klap, want met dat iedereen weer naar school, werk, stage ect. ging verloor ik ook een hele hoop inkomsten. Toch wilde ik niet opgeven, want ik had geproefd hoe het was om succesvol te zijn en dat gevoel wilde ik niet kwijt.

  Ik zette alles op alles om zoveel mogelijk aan te bieden. Zo begon ik met stickers, washi tape, en paper pad. Langzaam kwamen er weer bestellingen binnen. Ik begon op Tiktok en Instagram mijn producten en inspiratie te posten en startte een tekenles op Tiktok om jullie te leren tekenen. Dit zorgde ervoor dat ik dagenlang van s'ochtends vroeg tot s'avonds laat bezig was met de webshop, tot het punt dat het zoveel energie koste dat ik in een beginnende burn out begon te raken. Ik had geen energie meer, mijn motivatie was weg en ik was zo ontzettend moe, maar opgeven voelde als falen. 

  Waarom dan toch besloten om te stoppen?

  Samen met mijn partner heb ik het erover gehad en kwam ik tot de conclusie dat ik eigenlijk meer tijd wilde hebben voor verschillende creatieve dingen. Denk aan schilderen, houtbranden, eigen stickers maken ect. Niet specifiek meer één ding en geen leveranciers meer. Geen grote voorraden en een hoop tijd om mijn eigen creativiteit te gaan ontdekken en vergroten. Om dit te kunnen doen, moet ik wel een deur gaan sluiten. Daarom heb ik besloten toch de knoop door te hakken en te gaan voor mijn droom.

  Bulletjournalkopen.nl heeft mij ontzettend veel geleerd. Denk aan communicatie, product fotografie, sales, social media, communitie, praten voor de camera, op markten praten met klanten en zoveel meer! Ik heb zelfvertrouwen opgedaan en ik voel mij eindelijk klaar om mijn eigen avontuur aan te gaan, met mijn eigen designs en eigen producten. 

  Ik kan niet wachten tot ik dit avontuur mag gaan starten, maar om dit te doen zal ik eerst mijn overige producten moeten kwijtraken. Omdat ik altijd al goedkoop was, kan ik iedereen maximaal 30% korting geven. Dit zorgt ervoor dat alles op de bodem prijs ligt en ik hier dus niks meer aan verdien. Dit is okay! Jullie hebben mij zo ontzettend hard gesteund al deze jaren en dit is het meer dan waard.

  Als eerst zal ik een korting code aanbieden aan jullie, zodat mijn trouwe klanten als eerste voordeel hebben en kans hebben om de leukste producten eruit te halen. Na 13 April gaat de hele website op 30% en zal het Google algoritme aan iedereen deze korting laten zien. Kort om wacht dus niet te lang en help mij met het verwezenlijken van mijn plannen en help jezelf aan spotgoedkope journals, stickers, paper pads en andere producten.

  Bedankt voor alles en nog heel veel journal plezier toegewenst!

  Liefs,

  Izet 

   

   

   

  Laat een reactie achter

  What are your experiences? Read or write a review here.

  *Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  * Verplichte velden

  Recent door jou bekeken

  Het laatste nieuws op ons blog

  • Waarom ik stop met Bulletjournalkopen.bl
   03 / Apr / 2024

   Izet Oosting - 03 / Apr / 2024

   Waarom ik stop met Bulletjournalkopen.bl

  • Pennen/Stiften Test 2024! Drukken ze door?
   11 / Jan / 2024

   Izet Oosting - 03 / Apr / 2024

   Pennen/Stiften Test 2024! Drukken ze door?

  • Leuke dingen om te doen met washi tape
   04 / Jan / 2024

   Izet Oosting - 03 / Apr / 2024

   Leuke dingen om te doen met washi tape

  • Wat zijn clear stamps en wat kan je ermee?
   09 / Nov / 2023

   Izet Oosting - 03 / Apr / 2024

   Wat zijn clear stamps en wat kan je ermee?

  • Wat heb je nodig om te bullet journalen?
   02 / Dec / 2021

   Izet Oosting - 03 / Apr / 2024

   Wat heb je nodig om te bullet journalen?

  • Wat is een bullet journal?
   21 / Nov / 2021

   Izet Oosting - 03 / Apr / 2024

   Wat is een bullet journal?

  • De bullet journal methode: hoe begin je?
   17 / Nov / 2021

   Izet Oosting - 03 / Apr / 2024

   De bullet journal methode: hoe begin je?

  • Welke brushpen moet je kiezen?
   13 / Nov / 2021

   Izet Oosting - 03 / Apr / 2024

   Welke brushpen moet je kiezen?

  • Wat is een brushpen?
   02 / Nov / 2021

   Izet Oosting - 03 / Apr / 2024

   Wat is een brushpen?

  • Wat zijn fineliners?
   27 / Oct / 2021

   Izet Oosting - 03 / Apr / 2024

   Wat zijn fineliners?

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
  Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »